OK

OK Cancel

Thank you

Close

När ska man börja använda anti age serum och andre anti age hudvårdsprodukter?

Hero_image_Anti_Age.jpg

Det finns många frågetecken rörande hudvårdsprodukter riktade mot ålderstecken. Vad ska jag göra? När ska jag börja? Är det för sent eller för tidigt?
I denna artikel svarar vi på just dessa frågor. Vi hjälper dig också med en enkel och effektiv anti-agerutin som du kan börja med när som helst – varför inte idag?

Få ut det mesta av din anti-age hudvårdsrutin genom att börja i god tid

VICHY-SERUM-LIFTACTIV-B3-DARK-SPOTS-SERUM-STILL_LIFE_HAND3-minmodel.jpg

För att få ut mesta möjliga av din anti-age hudvårdsrutin kan du införa produkterna i din hudvård redan innan rynkorna börjar visa sig. Ofta kommer den bästa anti-age vården vara förebyggande. Därför kan du gott och väl använda anti-age produkter redan innan du fyllt 40 år, och ännu hellre före de första ålderstecknen uppstår.

Med bra anti-age hudvård kan du får din hud att se yngre ut längre, att framstå som fastare och jämnare, samt förebygga ålderstecken som exempelvis rynkor.


 

Ge din hud extra anti-age hudvård både morgon och kväll

VICHY-SERUM-LIFTACTIV-B3-DARK-SPOTS-SERUM-STILL_LIFE_HAND3-min.jpgDin hur har olika behov under dagen och natten – precis som du själv har. Därför kommer en bra anti-age hudvård bestå av olika produkter i din morgon- och kvällsrutin. Det är lika viktigt att vårda din hud på morgonen som på kvällen, om du önskar motverka ålderstecken i huden.

Vichy har skapat en hudvårdsserie, Liftactiv, som är särskilt utvecklad för att hjälpa dig ge din hud anti-age hudvård både under dagen och natten."Liftactiv Specialist har gjort så mycket gott för min hud. På kort tid har den blivit fastare och mer spänstig."

- Kamilla

Anti-age hudvård – morgonrutin

För att få den bästa starten på dagen har vi alla våra egna ritualer och rutiner. Det kan vara hälsosam frukost, en kort springtur eller ett långt bad som ger oss känslan av välbefinnande och energi – och som skickar i väg oss mot dagens göromål.
Om du också vill ge din hud en bra start på dagen kan du med fördel kombinera dina nuvarande ritualer med en anti-age hudvårdsrutin.

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 Ansiktsrengöring


1. Ansiktsrengöring

En bra start på varje hudvårdsrutin är ansiktsrengöringen. Rengöring av ansiktet varje morgon bidrar till att pigga upp dig och att förbereda huden för dina anti-age hudvårdsprodukter.

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 Ansiktsrengöring har inte mindre än tre egenskaper: Den är en rengöringsmjölk, skin tonic och ögonmakeup-remover – allt i samma produkt.

Den kan användas både morgon och kväll då den effektivt och milt avlägsnar makeup, smuts och förorenande partiklar. Huden lämnas mjuk och uppfräschad.

Liftactiv Specialist B3 Serum
2. Anti-age serum

När din hud är ren och fräsch är den redo för nästa steg i din anti-age hudvård – Liftactiv Specialist B3 Serum.

Detta anti-age serum innehåller aktiva ingredienser som niacinamid, C-vitamin, vulkaniskt vatten från Vichy och bio-peptider som tillför huden fukt och hjälper att minska pigmentfläckar och rynkor.

Anti-age serumet har en superlätt och behaglig konsistens som lämnar huden jämn och silkeslen.

Liftactiv Collagen Specialist Dagkräm

3. Ansiktskräm

För bästa resultat rekommenderar vi att du använder en bra fuktkräm efteråt. Liftactiv Collagen Specialist Dagkräm ger fukt i 48 timmar och hjälper att förbättra hudens spänstighet och reducerar rynkor.

Krämen har en lätt konsistens och absorberas snabbt, utan att kännas kladdig på huden.

Capital Soleil UV Age Daily SPF 50
4. Solskydd

Avsluta din morgonrutin med solskydd.

Med Capital Soleil UV Age Daily SPF50+ får du en solkräm med bredspektrigt UV-skydd mot UVA- och UVB-strålar. Den förebygger rynkor, pigmentering och oxidativ stress orsakat av solens strålar och förorenande partiklar.

Solkrämen har en ultralätt och osynlig finish på huden.

Anti-age hudvård – kvällsrutin

Efter en lång och kanske hektisk dag behöver din hud en bra kvällsrutin före du lägger dig. En fast hudvårdsrutin på kvällen kan vara det perfekta sättet att varva ner och göra din kropp redo att sova.


Pureté Thermale 3-i-1 Ansiktsrengöring1. Ansiktsrengöring

Tvätta bort dagen med Pureté Thermale 3-i-1 Ansiktsrengöring, som även avlägsnar makeup.

Din hud kommer kännas fräsch och bli klar för nästa steg i din kvällsrutin för hudvård.

Liftactiv Specialist B3 Serum
2. Anti-age serum

När din hud är rengjord kan du applicera Liftactive Specialist B3 Serum som ger huden fukt och reducerar rynkor.

Anti-age serumet kan både fungera i din morgon- och kvällsrutin som ett vårdande, fuktgivande komplement till exempelvis din nattkräm.

Liftactiv Collagen Specialist Nattkräm
3. Nattkräm

Precis som i din morgonrutin kan du komplettera anti-age serumets effekt med en nattkräm som ger ordentligt med fukt.

Liftactiv Collagen Specialist Nattkräm är ett säkert val i kampen mot ålderstecken.
Du kommer vakna med en hud som känns fräsch och utvilad.


För att motverka ålderstecken är tid viktigt. Börja gärna med en effektiv anti-age hudvård redan idag.
Med dessa produkter och beskrivningar hoppas vi ge dig ett enkelt sätt att ta hand om din hud på bästa sätt – precis som den förtjänar.


Ge extra fukt med Minéral 89 Booster – natt och dag

Minéral 89 BoosterMinéral 89 Booster har en formula med vulkaniskt vatten från Vichy, som stärker huden dagligen, och fuktgivande hyaluronsyra som kompenserar för förlust av fukt.

Boostern kan användas dagligen både morgon och kväll på rengjord hud.
Den är det perfekta första steget i din hudvårdsrutin, om du vill tillföra huden massor av fukt och förbereda den på efterföljande hudvård med anti-age serum, kräm och solskydd.

Relaterade produkter

3-i-1 Ansiktsrengöring

3-i-1 Ansiktsrengöring

( Recensioner 2 )

Collagen Specialist Nattcreme

Collagen Specialist Nattcreme

Glyco-C Night Peel Ampoules

Glyco-C Night Peel Ampoules

go to top