OK

OK Cancel

Thank you

Close

Pro-age eller anti-age. Vad är skillnaden?

Pro-age
Pro-age

Det är ditt leende, din utstrålning och din personlighet som gör dig vacker. Oavsett din ålder. Det tycker iallafall vi på VICHY, och det är också därför vi älskar konceptet "Pro-age". 

Det innebär att vi arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för en vacker hud som ser hälsosam ut i livets alla stadier, istället för att jaga evig ungdom. Att åldras naturligt är vackert – och oavsett vad vi gör kan det inte stoppas. Men varför och när tecknen på åldrande börjar synas är inte ett sammanträffande. Därför vi kan hjälpa dig att bestämma hur fort det ska gå.

Pro-age vs. anti-age

Konceptet anti-age introducerades för första gången på 1980-talet och i många år har synen på åldrande varit negativ. Speciellt bland kvinnor. På VICHY älskar vi att vara "pro" när det handlar om dig och din kropp. För vi ser skönheten i alla åldrar och hjälper kvinnor att åldras med elegans – i en hastighet som de känner sig bekväma med. Eftersom vi tror att en stark hud med strålande lyster är vackrare än evig ungdom.

Det vackraste åldrandet kommer från insidan

Vi blir alla äldre, det är oundvikligt. Men forskning har visat att mer än 80 % av hudens ålderstecken orsakas av miljön och andra yttre faktorer*. I urbant åldrande, som det också kallas, ingår inte bara UV-strålning och rökning utan också vardagslivets stress och föroreningar.

Sakta ner

Genom att skydda dig själv mot dessa faktorer ger du din hud de bästa förutsättningarna till att behålla sin skönhet och åldras med behag. Baserat på nio år av forskning har vi utvecklat Slow Âge-serien som inspirerats av ingredienser från naturen som hjälper till att skydda din hud speciellt mot yttre faktorer.

Under dagen hjälper Slow Âge Dagkrämer med UVA- och UVB-skydd och antioxidantformula till att sakta ner förekomsten av tecken på åldrande. De skyddar huden och hjälper din hudton att se jämn och strålande ut. Under natten hjälper den nya SLOW ÂGE Natt (Creme & Mask) till att återbalansera din hud och förbereder den för en ny dag.

Åldras med ett leende

Vi hoppas att du, tillsammans med oss, omfamnar dina rynkor och din ålder med ett vackert leende. Under tiden kan Slow Âge skydda din hud och sakta ner processen så att det huvudsakligen är dina upplevelser och inte din omgivning som gör dig äldre. Läs mer om Slow Âge och upptäck vilka produkter som passar din hud och ditt liv.

* Vetenskapliga studier om effekten av UV (Flament et al. 2013), föroreningar (Vierkötter et al. 2010), stress (Hosoi 2011) och evolutionen av ålderstecken.

Se hela sortimentet av Slow Âge serien

Ha en underbar dag, Vichy

Relaterade produkter

Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling

Ögoncreme mot ålderstecken under utveckling

( Recensioner 1 )

Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)

Rik dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 30)

( Recensioner 4 )

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

Lätt dagcreme mot ålderstecken under utveckling (SPF 25)

( Recensioner 13 )

Slow Âge Night (Nattcreme och Mask)

Slow Âge Night (Nattcreme och Mask)

Reoxygenating & regenerating night cream & mask

( Recensioner 88 )

go to top