OK

OK Cancel

Thank you

Close

Boosta din anti-age rutin

Du har kanske en anti-age rutin som funkar för dig. Men vi slår vad om att du kan boosta den. Lägg till ett enkelt steg i din rutin och förbered dig på fyllig, strålande och återfuktad hud.

MINÉRAL 89 Booster är ett måste om du vill få ut det mesta av din hudvårdsrutin. Läs vidare för att få reda på varför.

Upplev fyllighet och fukt med Minéral 89

Uttorkning gör rynkor, fina linjer och trist hudton mer framträdande. Så om du drömmer om fyllig och strålande hud (och vem gör inte det) behöver du ge huden fukt. MINÉRAL 89 Booster innehåller en av naturens mest fantastiska källor till återfuktning: Hyaluronsyra. En molekyl som kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten – och därför förser din hud med intensiv återfuktning när den absorberas.

Förstärk din hud och behåll lystern

MINÉRAL 89 Booster kommer att ge din hud den där extra dosen av välbehövlig återfuktning som är nödvändig för att reducera ålderstecken orsakade av uttorkning. Men det är inte allt. Den kan också förstärka din hud och göra den mer motståndskraftig mot externa faktorer som får huden att åldras. Detta är tack vare den höga koncentrationen av thermalskt vatten från VICHY som är rikt på mineraler vilka har dokumenterad effekt på huden. Vattnet är inte bara lugnande för huden, det hjälper också till att balansera hudens pH-värde. Det stärker huden och gör den mer motståndskraftig mot externa faktorer tack vare dess antioxidanta egenskaper. Sist men inte minst hjälper det huden till återuppbyggnad och accelererar cellernas förnyelse på hudytan.

Hur använder du den?

Applicera den på morgonen och på kvällen på torr, ren hud innan du använder ditt serum och din dag- eller nattcreme – och känn den omedelbara fuktboosten. Den fräscha, lätta boostern absoberas direkt av huden, så det är inte många extrasekunder som tillkommer till din rutin. Dessutom kan den milda formulan användas på känslig hud och runt ögonen.

Tips för din hudvårdsrutin

MINÉRAL 89 Booster kompletterar och boostar din dagliga hudvård. Men om du är ute efter en komplett anti-age rutin, föreslår vi följande:

Efter Minéral 89 Booster:
2. LIFTACTIVH.A. EPIDERMIC FILLER SERUM
Effektivt anti ageing-serum för ansikte och ögonområdet, med 1,5 % hyaluronsyra, ger en progressivt utfyllande effekt.

3. LIFTACTIV ANTIAGE-DAGCREME
Liftactiv Supreme Face Cream är en av våra toppsäljande produkter. Och det är inte så konstigt. Den riktar specifikt in sig på förlorad fasthet, rynkor och trist hudton. Den funkar dessutom för alla hudtyper – även känslig hud. Använd den på morgonen och njut av känslan hela dagen.

3. LIFTACTIV SUPREME NATTCREME
Använd Liftactive Supreme Night Cream innan du går och lägger dig. Med kontinuerlig användning, kommer huden att kännas starkare och att stråla ännu mer. Vad väntar du på?


Utforska gärna resten av utbudet från VICHY här, det finns en läsning för alla hudtyper och dagliga behov.

Njut av din boostade anti-age rutin

VICHY

Relaterade produkter

Serum 10 Supreme

Serum 10 Supreme

( Recensioner 9 )

go to top