OK

OK Cancel

Thank you

Close

Huden i övergångsåldern – välkomna förändringarna

Att trivas med sig själv och känna sig naturligt vacker kan kännas svårt för de flesta. När klimakteriet gör sig påmint och kroppen förändras kan det bli ännu svårare. Rätt anpassade produkter hjälper dig att lättare välkomna förändringarna.

Din hud i övergångsåldern

När en kvinna går in i klimakteriet börjar kroppen producera mindre progestoron och östrogen. Den hormonella obalansen kan resultera i humörsvängningar, vallningar, sömnbesvär och att huden ändrar karaktär.

Hudproblem i övergångsåldern

Förändrade hormonnivåer innebär att hudcellerna inte förnyar sig lika snabbt som förut. Huden känns mindre elastisk och spänstig samtidigt som den blir tun­nare, detta gör att rynkor syns allt tydli­gare och att nya rynkor blir fler.

Du kan påverka förändringarna

Förändringarna sker stegvis. Med rätt hudvårdsprodukter kan du vara proaktiv och påverka några av de förändringar som sker i huden under och efter övergångsåldern.

Unna dig en bra hudvårdsrutin

I 25 år har det franska apoteksmärket Vichy forskat i vad som händer med kvinnors hud under och efter klimakteriet. Målsättningen har varit att ta reda på vad man kan göra för att påverka ålderstecken orsakade av klimakteriet.


Hudvårdsprodukter til kvinnor i övergångsåldern

Vichy’s forskning har visat att det finns fyra aktiva ingredienser: hyaluronsyra, proxylan, hepes och hedion, som kan hjälpa mot torr och slapp hud, ge en jämnare hudton och samtidigt reducera rynkor.

Neovadiol Peri-Menopause är en hudvårdsserie skapad för kvinnor som vill ha effektiva och behagliga produkter. Hudvårdsseriens formuleringar använder de fyra aktiva ingredienserna ovan för att kompensera obalansen i huden och göra den mer spänstig, fyllig och strålande.

Det kan ta tid att vänja sig vid och acceptera förändringarna, men prioritera dig själv och hitta dina favoritprodukter som kanske kan hjälpa dig på vägen.VICHY

Relaterade produkter

Phytosculpt

Phytosculpt

Rose Platinium

Rose Platinium

go to top