OK

OK Cancel

Thank you

Close

Segment :

Huden i övergångsåldern – välkomna förändringarna

 • favoris

Att trivas med sig själv och känna sig naturligt vacker kan kännas svårt för de flesta. När klimakteriet gör sig påmint och kroppen förändras kan det bli ännu svårare. Rätt anpassade produkter hjälper dig att lättare välkomna förändringarna.

Din hud i övergångsåldern

När en kvinna går in i klimakteriet börjar kroppen producera mindre progestoron och östrogen. Den hormonella obalansen kan resultera i humörsvängningar, vallningar, sömnbesvär och att huden ändrar karaktär.

Hudproblem i övergångsåldern

Förändrade hormonnivåer innebär att hudcellerna inte förnyar sig lika snabbt som förut. Huden känns mindre elastisk och spänstig samtidigt som den blir tun­nare, detta gör att rynkor syns allt tydli­gare och att nya rynkor blir fler.

Du kan påverka förändringarna

Förändringarna sker stegvis. Med rätt hudvårdsprodukter kan du vara proaktiv och påverka några av de förändringar som sker i huden under och efter övergångsåldern. Produkterna kan tillföra huden mer glöd, elasticitet och spänstighet.

Unna dig en bra hudvårdsrutin

I 25 år har det franska apoteksmärket Vichy forskat i vad som händer med kvinnors hud under och efter klimakteriet. Målsättningen har varit att ta reda på vad man kan göra för att påverka ålderstecken orsakade av klimakteriet.

Hudvårdsprodukter til kvinnor i övergångsåldern

Vichy’s forskning har visat att det finns fyra aktiva ingredienser: hyaluronsyra, proxylan, hepes och hedion, som kan hjälpa mot torr och slapp hud, ge en jämnare hudton och samtidigt reducera rynkor.

Neovadiol Compensating Complex är en hudvårdsserie skapad för kvinnor som vill ha effektiva och behagliga produkter. Hudvårdsseriens formuleringar använder de fyra aktiva ingredienserna ovan för att kompensera obalansen i huden och göra den mer spänstig, fyllig och strålande.

Det kan ta tid att vänja sig vid och acceptera förändringarna, men prioritera dig själv och hitta dina favoritprodukter som kanske kan hjälpa dig på vägen.

VICHY

Relaterade produkter

 • Nyhet

  Phytosculpt
 • Compensating Complex Dagcreme till normal/kombinerad hud
 • Rose Platinium
 • Mest läst

  Skin cure - något för dig?

  EXPERTERNA TALAR

  Skin cure - något för dig?

  Väckarklockan ringer och dagens första ljus i dansande,
  ljusgrå nyanser faller in genom sovrumsfönstret.
  En ny dag har börjat. När du hoppar ur sängen och
  går mot garderoben för att välja dagens outfit är du
  redan klarvaken, för än en gång är dagens to-do list lång.

  läs artikeln

  go to top